Medalion de crap in sos de usturoi

Mancaruri cu peste

Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)

2 medalioane crap
1/2 capatana de usturoi
250ml apa plata
zeama de lamaie
1 lingura ulei
condimente (sare, piper, foaie de dafin, cimbru uscat)


Mod de preparare:

Medalioanele de peste le presari cu sare, piper, cimbru si le pui intr-o tigaie cu apa si ulei. De asemenea, feliezi usturoiul si pui acum in tigaie o jumatate din cantitatea de usturoi.

Lasi medalioane de crap sa se innabuse, la foc potrivit, cu capacul pus, pentru 10 minute pe fiecare parte. Cand intorci pestele, adaugi si restul de usturoi.

La final, sosul trebuie sa fie scazut si putin legat.

Mai multe informatii despre cum sa alegi un peste bun, poti sa citesti in cadrul acestei retete.

Servesti medalioanele de crap stropite cu zeama de lamaie, alaturi de mamaliga calda.

Sa ai o masa delicioasa!









Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.