• Sosuri
Categorii: Retete simple, Retete ieftine, Retete rapide
Ai nevoie de:
1 capatana usturoi
1 lingura ulei
1 lingura smantana grasa
condimente (sare, piper, patrunjel verde) dupa gust
Mod de preparare:
Pasta de usturoi trebuie sa fie bine legata si omogena. Adaugi smantana, putin piper si patrunjelul tocat.
Servesti sosul de usturoi langa friptura, peste, cartofi.
1 capatana usturoi
1 lingura ulei
1 lingura smantana grasa
condimente (sare, piper, patrunjel verde) dupa gust
Mod de preparare:
Cateii de usturoi ii cureti de coaja si ii pisezi foarte bine cu putina sare. Incepi sa torni foarte putin ulei si sa amesteci, ca la maioneza, pana se incorporeaza uleiul complet. Repeti procedura pana termini uleiul.
Pasta de usturoi trebuie sa fie bine legata si omogena. Adaugi smantana, putin piper si patrunjelul tocat.
Servesti sosul de usturoi langa friptura, peste, cartofi.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu