• Mancaruri cu pui

Carnea de pui dezosata si fara piele, o tai cubulete si o pui intr-o tigaie incapatoare impreuna cu apa si uleiul. Presari putina sare si pui o foaie de dafin.
Lasi carnea la foc potrivit pentru 10 minute, apoi adaugi cartofii taiati cubulete si ceapa taiata pestisor. Presari pudra de curry, piperul, adaugi ghimbirul dat pe razatoarea mica, usturoiul facut pasta si ardeiul iute maruntit.
Free Blog Counter
Categorii: Retete cu pui, Retete cu legume
(pentru 2 portii)
300g piept de pui dezosat
3 cartofi
1 ceapa alba medie
2 catei de usturoi
2 linguri ulei de susan
150ml apa sau supa de pui
1/2 lingurita amestec curry pudra
1/2 ghimbir proaspat
1/3 ardei iute
condimente ( sare, piper negru, foaie de dafin)

Carnea de pui dezosata si fara piele, o tai cubulete si o pui intr-o tigaie incapatoare impreuna cu apa si uleiul. Presari putina sare si pui o foaie de dafin.
Lasi carnea la foc potrivit pentru 10 minute, apoi adaugi cartofii taiati cubulete si ceapa taiata pestisor. Presari pudra de curry, piperul, adaugi ghimbirul dat pe razatoarea mica, usturoiul facut pasta si ardeiul iute maruntit.
Lasi mancarea sa fiarba, cu capacul pus pe jumatate, pentru
15 minute sau pana cand cartofii sunt patrunsi. Daca sosul scade prea mult, mai
adaugi putina apa/supa de pui. Pe parcursul fierberii amesteci in vas din cand
in cand.
Servesti curry de pui ca atare imediat dupa preparare.
Sa ai o masa delicioasa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu