• Aperitive
Ouala le pui la fiert in apa cu sare. Daca le
vrei tari le fierbi 8 minute daca le-ai pus in apa rece sau 5 minute
daca le-ai pus in apa clocotita.
Pentru a avea oua cu galbenusul moale scazi timpul de fierbere cu 2 minute, iar dupa ce au fiert le pastrezi in apa rece pana cand le decojesti.
Free Blog Counter
(pentru 2 portii)
4 oua
4 oua
700 ml apa
150g faina de porumb (malai)
2 linguri ulei
150g faina de porumb (malai)
2 linguri ulei
1 capatana usturoi
1 lingura smantana grasa
condimente (sare, piper) dupa gust
1 lingura smantana grasa
condimente (sare, piper) dupa gust
Mod de preparare:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMrue_hKQ7uCtndgvdAIavv8h0q-J8Nxz4irVowC37f1MaWhwX3GGjxHcRV3lgpdFyCl9S38xDXcBd3dQmjgOm2MDFANVslDVeaYH4bC4UydHpciJcQflnpghNmeMLGF75ko0PMTNRUGo/s200/004.jpg)
Pentru a avea oua cu galbenusul moale scazi timpul de fierbere cu 2 minute, iar dupa ce au fiert le pastrezi in apa rece pana cand le decojesti.
Mamaliga o pregatesti dupa
aceasta reteta, iar sosul de usturoi cu smantana dupa aceasta, fara a pune
patrunjelul verde.
Dupa ce ai decojit ouale, torni
sosul de usturoi peste ele si alaturi mamaliga calda.
Aceasta mancare o servesti imediat dupa
preparare.
Sa ai o masa delicioasa!
Un comentariu:
delicios!
Trimiteți un comentariu