Creveti in vin alb

Mancaruri cu peste


Ai nevoie de: 
(pentru 2 portii)

12 creveti decorticati prefierti
6 fire ceapa verde
80g vin alb
3 catei de usturoi
3 linguri ulei sau 50g unt

2 linguri zeama de lamaie
condimente (piper, sare, patrunjel verde) dupa gust


Mod de preparare:

Ceapa si usturoiul le toci marunt si le pui sa se caleasca in ulei (unt) incins (de la ceapa pui doar partea alba). 

Cand ceapa s-a inmuiat adaugi crevetii, vinul, zeama de lamaie si patrunjel verde. Condimentezi mancarea si mai lasi totul la foc potrivit pentru 3 minute.

Iti sugerez sa folosesti vin alb de calitate superioara, care accentueaza aroma crevetilor. Eu am ales sa fac aceasta reteta cu creveti nedecorticati.

Mai multe informatii despre creveti gasesti in cadrul acestei retete.

Serveti mancarea de creveti alaturi de salata preferata sau orez.

Sa ai o masa delicioasa!







Free Blog Counter

Un comentariu:

Anonim spunea...

miam ce bunatate

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.