Mancare de pui cu sos de hrean cu smantana

Mancaruri cu pui

Categorii: Retete cu pui

Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)

2 pulpe superioare de pui
2 linguri ulei
sos de hrean cu smantana
condimente (sare, foi de dafin, piper) dupa gust




Mod de preparare:

Pulpele de pui dezosate le tai cuburi si le pui la inabusit pentru 30 minute intr-o tigaie mai mare, cu o parte ulei si doua parti apa, sare si 1 frunza de dafin. Daca este nevoie, spumezi carnea.

Pregatesti carnea sub capac si la foc mic.

Sosul de hrean cu smantana il pregatesti dupa acesta reteta.

Cand este fiarta carnea (daca intra usor furculita in ea inseamna ca este fiarta), cu o spumiera o scoti intr-un bol in care ai pus sosul de hrean cu smantana. Amesteci bine si lasi sa se intrepatrunda aromele pentru cateva minute.

Servesti mancarea de pui cu sos de hrean cu smantana alaturi de mamaliga calda. 

Sa ai o masa delicioasa!

 







Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.