• Ciorbe si Supe
Categorii: Retete cu legume, Retete cu cartofi
Ai nevoie:
(pentru 3-4 portii)
500g broccoli
1 ceapa mare
1-2 cartofi
1-2 catei de usturoi
50g unt
100ml smantana
condimente (sare, piper) dupa gust
Broccoli il speli sub jet de apa rece si il desfaci buchetele. Tulpina de broccoli, fiindca este mai dura, o feliezi ca sa poata fierbe repede.
Cand cartofii sunt aproape fierti adaugi buchetele de broccoli. Lasi totul la fiert pentru 10 minute, dupa care scoti legumele intr-un bol sa se raceasca.
Sa ai o masa delicioasa!
(pentru 3-4 portii)
500g broccoli
1 ceapa mare
1-2 cartofi
1-2 catei de usturoi
50g unt
100ml smantana
condimente (sare, piper) dupa gust
Cureti cartofii si ceapa, le tai in 4 si le pui la fiert in aproximativ 1,5l apa.
Broccoli il speli sub jet de apa rece si il desfaci buchetele. Tulpina de broccoli, fiindca este mai dura, o feliezi ca sa poata fierbe repede.
Cand cartofii sunt aproape fierti adaugi buchetele de broccoli. Lasi totul la fiert pentru 10 minute, dupa care scoti legumele intr-un bol sa se raceasca.
Apa in care au fiert legumele nu o arunci, cu ea ai sa faci crema de legume cat de lichida ai sa doresti. Daca ai supa de pui, poti cu aceasta sa subtiezi pasta de legume.
Dupa ce legumele s-au racit putin, le mixezi la blender cu putina apa si cu usturoiul.
In pasta formata mai adaugi din apa in care au fiert legumele in functie de cat de subtire vrei sa fie supa. Adaugi untul, pentru ca supa sa fie mai cremoasa si condimentele.
In pasta formata mai adaugi din apa in care au fiert legumele in functie de cat de subtire vrei sa fie supa. Adaugi untul, pentru ca supa sa fie mai cremoasa si condimentele.
Supa crema de broccoli se serveste calda cu putina smantana /cubulete de cascaval si crutoane.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu