• Salate
Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)
2 bucati de vanata
4 rosii
100g telemea de bivolita
1 ceapa
5 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi
1 lingura otet balsamic
condimente (sare, piper, busuioc/menta/patrunjel verde) dupa gust
Mod de preparare:
Sa ai o masa delicioasa!
(pentru 2 portii)
2 bucati de vanata
4 rosii
100g telemea de bivolita
1 ceapa
5 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi
1 lingura otet balsamic
condimente (sare, piper, busuioc/menta/patrunjel verde) dupa gust
Mod de preparare:
Vanata o speli si o tai rondele de 1cm grosime. Nu este nevoie sa o cureti de coaja, deoarece ea va tine miezul unit.
Sarezi rondelele, asezi o greutate peste ele care sa le preseze usor si le lasi pentru 30 de minute intr-un vas, sa se scurga sucul amar din vanata.
In acest timp, tai ceapa pestisor, feliezi rosiile si tai cubulete branza.
Intr-un bol amesteci usturoiul foarte bine maruntit cu 3 linguri de ulei si otet balsamic.
Rondelele de vanata le treci prin aceasta compozitie si le pui pe gratar/grill pana se rumenesc pe ambele parti.
Toate ingredientele le amesteci usor intr-un bol incapator, potrivesti de sare si piper, presari 2 linguri de ulei si busuioc/menta/patrunjel verde.
Lasi salata pentru cateva minute ca sa se patrunda ingredientele.
Servesti salata de vinete la gratar ca atare sau alaturi de friptura preferata.
Sarezi rondelele, asezi o greutate peste ele care sa le preseze usor si le lasi pentru 30 de minute intr-un vas, sa se scurga sucul amar din vanata.
In acest timp, tai ceapa pestisor, feliezi rosiile si tai cubulete branza.
Intr-un bol amesteci usturoiul foarte bine maruntit cu 3 linguri de ulei si otet balsamic.
Rondelele de vanata le treci prin aceasta compozitie si le pui pe gratar/grill pana se rumenesc pe ambele parti.
Toate ingredientele le amesteci usor intr-un bol incapator, potrivesti de sare si piper, presari 2 linguri de ulei si busuioc/menta/patrunjel verde.
Lasi salata pentru cateva minute ca sa se patrunda ingredientele.
Servesti salata de vinete la gratar ca atare sau alaturi de friptura preferata.
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu