• Salate
Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)
2 andive
4 rosii
1 ceapa medie
1/2 lingurita seminte de in
sos vinaigrette clasic
patrunjel si marar verde
Mod de preparare:
Sa ai o masa delicioasa!
Categorii: Retete simple, Retete rapide, Retete de post, Retete vegetariene, Retete dietetice, Retete cu legume

(pentru 2 portii)
2 andive
4 rosii
1 ceapa medie
1/2 lingurita seminte de in
sos vinaigrette clasic
patrunjel si marar verde
Mod de preparare:

Andiva o pregatesti doar inainte de a o consuma. Cu cat sta mai mult la lumina sau in apa cu atat devine mai amara.
Indepartezi frunzele patate sau ingalbenite. Ai nevoie doar de frunzele albe cu galben spre varfuri. Tai cotorul andivei si desfaci frunzele mari.
«Inima andivei » sau frunzulitele din interiorul andivei sunt amare si iti recomand sa nu le folosesti in mancare. Treci frunzele printr-un jet de apa rece, le scuturi de apa si le tai fideluta.
Ceapa o tai pestisor. Patrunjelul si mararul verde le maruntesti.
Toate ingredientele le pui intr-un bol si torni sosul vinaigrette clasic. Amesteci usor salata.
Servesti salata de andive cu rosii imediat dupa preparare.
Indepartezi frunzele patate sau ingalbenite. Ai nevoie doar de frunzele albe cu galben spre varfuri. Tai cotorul andivei si desfaci frunzele mari.
«Inima andivei » sau frunzulitele din interiorul andivei sunt amare si iti recomand sa nu le folosesti in mancare. Treci frunzele printr-un jet de apa rece, le scuturi de apa si le tai fideluta.
Ceapa o tai pestisor. Patrunjelul si mararul verde le maruntesti.
Toate ingredientele le pui intr-un bol si torni sosul vinaigrette clasic. Amesteci usor salata.
Servesti salata de andive cu rosii imediat dupa preparare.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu