• Salate
Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)
400g spanac
6 creveti nedecorticati
2 oua
100g branza de bivolita
3 fire ceapa verde
1 fir usturoi verde
4 ridichi rosii
1/2 seminte de in
sos vinaigrette
Mod de preparare:
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
(pentru 2 portii)
400g spanac
6 creveti nedecorticati
2 oua
100g branza de bivolita
3 fire ceapa verde
1 fir usturoi verde
4 ridichi rosii
1/2 seminte de in
sos vinaigrette
Mod de preparare:
Ouale le pui la fiert in apa cu sare. Pentru a obtine oua tari, le fierbi la foc mediu pentru 8 minute daca le-ai pus in apa rece si pentru 5 minute daca le-ai pus in apa calda.
Alegi frunzele de spanac si le speli bine de nisip, una cate una. Le pui sa se scurga de apa intr-o strecuratoare, dupa care rupi frunzele fasii.
Usturoiul si ceapa verde le cureti, le speli si le toci marunt. Ridichiile le speli, le tai varfurile si le feliezi.
Ouale le cureti de coaja si le tai in jumatate.
Crevetii ii pregatesti dupa aceasta reteta, ii decortichezi si ii tai bucati de 1cm.
Branza o tai cubulete sau o farmitezi.
Intr-un bol pui toate ingredientele (optional, poti sa adaugi patrunjel verde tocat), peste care torni sosul vinaigrette pregatit dupa aceasta reteta.
Servesti salata de spanac cu ou, branza si creveti alaturi de paine prajita.
Alegi frunzele de spanac si le speli bine de nisip, una cate una. Le pui sa se scurga de apa intr-o strecuratoare, dupa care rupi frunzele fasii.
Usturoiul si ceapa verde le cureti, le speli si le toci marunt. Ridichiile le speli, le tai varfurile si le feliezi.
Ouale le cureti de coaja si le tai in jumatate.
Crevetii ii pregatesti dupa aceasta reteta, ii decortichezi si ii tai bucati de 1cm.
Branza o tai cubulete sau o farmitezi.
Intr-un bol pui toate ingredientele (optional, poti sa adaugi patrunjel verde tocat), peste care torni sosul vinaigrette pregatit dupa aceasta reteta.
Servesti salata de spanac cu ou, branza si creveti alaturi de paine prajita.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu