Tartine cu branza sarata

Aperitive


Daca ai fost in Grecia, in mod sigur ai mancat o astfel de tartina.

Ai nevoie de:
 (pentru 2 portii)

4 felii paine taraneasca
3 felii de branza sarata
2 rosii
10 masline

2 catei de usturoi (optional)
2-3 linguri ulei de masline
1/3 lingurita seminte de in
condimente (piper, patrunjel) dupa gust



Mod de preparare:

Feliile de paine le prajesti foarte putin. Feliezi cat de subtire poti rosiile si usturoiul, iar branza o framanti cu furculita pana devine mai cremoasa. Maslinele le feliezi.

Pe fiecare felie de paine pui un strat consistent de rosii printre care intercalezi felii de masline si de usturoi. Peste toate picuri putin ulei de masline, presari seminte de in, patrunjel si foarte putin piper. 

Continui sa pui deasupra branza pe care o stropesti cu ulei de masline, seminte de in si patrunjel.

Cel mai bine este sa folosesti patrunjel verde. Eu am pus patrunjel uscat, deoarece pe moment nu aveam de cel verde.

Nu trebuie sa mai adaugi sare, deoarece branza este suficient de sarata.

Fiind putine ingrediente, te sfatuiesc sa folosesti produse de buna calitate pentru ca si gustul final sa fie bun.

Servesti tartinele alaturi de salata verde.

Sa ai o masa delicioasa!








Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.