Paste Penne cu pui si rucola

Paste


Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)

200g paste Penne
1 pulpa de pui superioara dezosata
50g rucola
50g branza de capra
10 masline
1 ceapa alba
4 catei de usturoi
1-2 linguri sos de soia
2 linguri ulei
condimente (sare, piper) dupa gust



Mod de preparare:
 
Cureti ceapa si o tai pestisor, iar usturoiul il feliezi (folosesti 2 catei de usturoi). Apoi le pui intr-o cratita impreuna cu uleiul si 100ml apa la foc mic.

Lasi sa fiarba pentru 1 minut si adaugi carnea de pui taiata cubulete, condimentele si apa cat sa acopere usor carnea. Fierbi totul la foc mic, sub capac, pentru aproximativ 30 minute.

Cand carnea este fiarta (intra usor furculita in carne) adaugi sosul de soia si restul de usutroi maruntit. Mai lasi sa dea un clocot si opresti focul.

Intr-o oala larga pui la fiert apa cu sare si o lingura de ulei. Sarea si uleiul nu vor permite pastelor sa se lipeasca de oala si nici intre ele.
Cand incepe sa clocoteasca apa pui pastele cat mai rasfirate si le lasi sa fiarba dupa indicatiile de pe ambalajul lor.

Cand pastele sunt fierte le scurgi de apa si le treci rapid printr-un jet de apa rece (in felul acesta elimini glutenul si nu mai ai probleme cu cresterea glicemiei), le scurgi din nou de apa si le pui peste sosul de pui. Amesteci usor pastele.

Servesti pastele calde ornate cu masline, putina branza de capra si rucola. Nu este nevoie sa folosesti dressing pentru rucola, deoarece este suficient sosul cu carne de pui.

Sa ai o masa delicioasa!







Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.