• Garnituri
Categorii: Retete cu legume, Retete cu oua, Retete cu orez
Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)
150g orez
1 ou
3-4 ciuperci
1 lingura ulei
condimente (sare, foi de dafin, piper) dupa gust
Mod de preparare:
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
(pentru 2 portii)
150g orez
1 ou
3-4 ciuperci
1 lingura ulei
condimente (sare, foi de dafin, piper) dupa gust
Mod de preparare:
Orezul il speli si-l pui la fiert cu 1 foaie de dafin. Lasi sa fiarba la foc mic. Dupa fierbere, scurgi bine orezul de apa. Optional, il treci printr-un jet de apa rece.
Oul il bati spuma cu sare si piper. Ciupercile tocate le prajesti la foc mare cu o lingura de ulei, adaugi ouale si amesteci mereu.
Rupi bucatele oul in tigaie, nu-l lasi ca la omleta, apoi adaugi orezul. Mai lasi mancarea pe foc pentru 1-2 minute.
Servesti orezul alaturi de pui cu ananas.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Un comentariu:
draga iulia iti multumesc ca ai postat o reteta asiatica ! nici nu stii cat ma bucur sa vad ca pot folosi betisoare. apropo aseara am fost la bamboo si am vazut un set de vase pt dejun chinezesc! la cat mai multe retete care se servesc cu betisoare !
Trimiteți un comentariu