• Salate
Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)
2 sfecle mici
2-3 catei de usturoi
2 linguri zeama de lamaie
1/3 lingurita seminte de in
2 linguri ulei
condimente (sare, piper) dupa gust
Mod de preparare:
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Categorii: Retete simple, Retete rapide, Retete de post, Retete vegetariene, Retete raw vegane, Retete cu legume, Retete dietetice, Retete ieftine

(pentru 2 portii)
2 sfecle mici
2-3 catei de usturoi
2 linguri zeama de lamaie
1/3 lingurita seminte de in
2 linguri ulei
condimente (sare, piper) dupa gust

Iti sugerez sa folosesti sfecla rosie de marime mica, deoarece sunt mai dulci, mai zemoase si mai putin « atoase » in comparatie cu cele de dimensiuni mari.
Sfecla rosie o speli, o cureti de coaja si o data pe razatoarea mare.
Usturoiul il feliezi.
Usturoiul il feliezi.
Intr-un bol amesteci sfecla cu usturoiul si adaugi, uleiul, zeama de lamaie, semintele de in si condimentele.
Optional, poti sa adaugi si patrunjel verde tocat marunt.
Servesti salata de sfecla alaturi de omleta sau friptura.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu