• Paste
Categorii: Retete cu legume, Retete cu paste, Retete de post, Retete vegetariene
Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)
250g paste Tagliatelle
sos de vinete
1 lingura ulei
sare
Mod de preparare:
Sa ai o masa delicioasa!
(pentru 2 portii)
250g paste Tagliatelle
sos de vinete
1 lingura ulei
sare
Mod de preparare:
Intr-o oala larga pui la fiert apa cu sare si o lingura de ulei. Sarea si uleiul nu vor permite pastelor sa se lipeasca de oala si nici intre ele. Cand incepe sa clocoteasca apa pui pastele si le lasi sa fiarba dupa indicatiile de pe ambalajul lor.
Sosul de vinete il prepari dupa aceasta reteta.
Cantitatea de sos pe care o folosesti variaza dupa preferinta.
Cand pastele sunt fierte le scurgi si le treci rapid printr-un jet de apa rece (in felul asta elimini glutenul si nu mai ai probleme cu cresterea glicemiei), le scurgi din nou si le pui in farfurii.
Peste paste pui sosul de vinete si ornezi totul cu busuioc sau patrunjel verde.
Servesti pastele calde.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu