• Aperitive
Categorii: Retete cu porc, Retete cu vita, Retete cu oua
Ai nevoie de:
(pentru aproximativ 25 bucati)
500g carne porc cu vita
2 cepe
5 catei de usturoi
2 oua
3-4 felii de paine
ulei pentru prajit
condimente (sare, piper, patrunjel si marar verde) dupa gust
Mod de preparare:
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
(pentru aproximativ 25 bucati)
500g carne porc cu vita
2 cepe
5 catei de usturoi
2 oua
3-4 felii de paine
ulei pentru prajit
condimente (sare, piper, patrunjel si marar verde) dupa gust
Mod de preparare:
Carnea o toci la masina de tocat,la fel faci si cu ceapa. Cateii de usturoi ii maruntesti foarte bine.
Iti sugerez sa toci carnea atunci cand o cumperi sau acasa, deoarece cea cumparata gata tocata contine multa grasime si prea putina carne. Proportia de carne pe care o folosesti este de o parte carne de vita la doua parti carne de porc.
Miezul de la feliile de paine il inmoi in putin lapte.
Miezul de la feliile de paine il inmoi in putin lapte.
Toate aceste ingrediente le amesteci intr-un bol incapator, adaugi ouale si condimentezi compozitia.
Cu mainile udate cu apa, formezi bilute cat nucile de mari, pe care le presezi pana ajung ca niste turtite de o inaltime de 1 cm.
Aceste turtite le prajesti pe ambele parti, intr-o tigaie cu ulei incins.
Aceste turtite le prajesti pe ambele parti, intr-o tigaie cu ulei incins.
Chiftelutele le servesti ca atare, cu salata verde sau alaturi de orez, cartofi sau paste.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu