• Ciorbe si Supe
Categorii: Retete cu legume, Retete dietetice, Retete de post, Retete vegetariene, Retete cu ciuperci, Retete cu cartofi, Retete ieftine
Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)
3 cartofi medii
2 morcovi
1 patrunjel
1/3 telina
1 ceapa mare
3-4 ciuperci
1 gogosar rosu
condimente (sare, piper, foi de dafin, patrunjel verde) dupa gust
Mod de preparare:
Sa ai o masa delicioasa!
(pentru 2 portii)
3 cartofi medii
2 morcovi
1 patrunjel
1/3 telina
1 ceapa mare
3-4 ciuperci
1 gogosar rosu
condimente (sare, piper, foi de dafin, patrunjel verde) dupa gust
Mod de preparare:
Legumele le cureti, le speli si le tai in patru sau in cuburi. Le pui la fiert cu apa doar cat sa le acopere si cu o foaie de dafin.
Cand au fiert legumele, cu o spumiera le scoti din oala si le pui intr-un bol sa se raceasca. Apa in care au fiert legumele nu o arunci. Cu ea subtiezi supa cat de mult doresti.
Dupa ce legumele s-au racit putin, le pasezi in blender sau cu mixerul. Pasta obtinuta o condimentezi si in functie de cat de lichida o preferi, mai adaugi din apa in care au fiert legumele.
Pentru o textura mai cremoasa a supei, poti sa mai adaugi putin unt sau smantana, dar nu va mai fi o mancare de post. In acest caz, poti sa subtiezi pasta de legume cu supa de pui.
Servesti supa crema de legume alaturi de crutoane simple sau cu usturoi.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu