1 avocado 1/2 grapefruit galben 1/2 portocala 1 lingura miere de albine cateva boabe de rodie zeama de lamaie scortisoara macinata
Mod de preparare:
Avocado il tai in doua pe lungimea lui si-i scoti samburele. Cu o lingura culegi pulpa fructului, evitand partea mai verde de langa coaja. Pulpa o stropesti cu suc de lamaie ca sa nu se oxideze si o pasezi cu o furculita pana se formeaza o pasta omogena.
Feliile de portocala si de grapefruit le cureti de pielite si le pasezi cu furculita.
Ca sa faci o pasta foarte fina, iti sugerez sa mixezi in blender avocado, feliile de portocala si de grapefuit. Eu le prefer pasate cu furculita fiindca se simt bucatile de fructe.
Intr-un bol pui toate ingredientele si le amesteci bine.
Iti sugerez sa alegi portocale zemoase, nu seci, si grapefuit galben, deoarece cel rosu da pastei de avocado o culoare inchisa.
Mai multe informatii despre cum sa alegi fructul de avocado poti sa citesti in cadrul acestei retete.
Acest desert poti sa-l servesti in orice moment al zilei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu