Omleta cu ciuperci albe si branza


Ai nevoie de: 
(pentru 2 portii)

3 oua
5 ciuperci albe
2 linguri lapte
50g branza telemea
1 ceapa verde
1 lingura ulei de masline
condimente (sare, piper, patrunjel verde) dupa gust



Mod de preparare:

Speli bine ciupercile si ceapa, le lasi sa se scurga de apa pe un servet de bucatarie, apoi le tai fideluta. Dupa care, le pui pentru 3 minute intr-o tigaie unsa cu ulei si incinsa sa se caleasca cu capacul pus, la foc potrivit spre mare.

Branza o tai cuburi si o pui in tigaie peste ciuperci si ceapa.

In acest timp bati bine ouale, adaugi laptele (laptele face omleta mai pufoasa), condimentele, amesteci bine si torni compozitia in tigaie, avand grija sa acoperi toate ciupercile si branza. Fara sa amesteci in tigaie si cu capacul pus, mai lasi omleta 2-3 minute la foc, pana se incheaga oul. Daca nu pui capac la tigaie trebuie sa intorci omleta si pe cealalta parte sau sa o amesteci des.

Omleta o servesti calda cu salata verde sau cu salata de sfecla rosie cu hrean.
Sa ai o masa delicioasa!







Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.