Mancare de cartofi cu dovlecel si carne de pui


Ai nevoie de:
 (pentru 3-4 portii)
 

700g cartofi
400g piept de pui
1 dovlecel mediu
100ml suc de rosii
1 feliuta de ghimbir
2-3 linguri ulei de masline
condimente (sare, piper, patrunjel verde) dupa gust
 

Mod de preparare:

Pieptul de pui il treci printr-un jet de apa rece, il maruntesti si-l pui la innabusit cu un pahar de apa si ulei.

Dupa ce da carnea un clocot, culegi spuma daca este nevoie si adaugi cartofii si dovlecelul taiat cuburi.

Mai adaugi un pahar de apa si lasi sa fiarba la foc mediu, sub capac, pentru 20 de minute.

Daca vrei ca dovlecelul sa fie mai crocant il adaugi in mancare cand cartofii sunt aproape fierti.

La final adaugi sucul de rosii, ghimbirul dat pe razatoare si condimentele. Astepti sa mai dea un clocot si opresti focul.

Servesti mancarea alaturi de o salata de rosii.

Sa ai o masa delicioasa!







Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.