Vanata la gratar


Ai nevoie de: 
(pentru 2 portii)

2 bucati de vanata
2-3 linguri ulei de masline
1 catel usturoi
2 linguri de apa
condimente (sare, piper, marar verde) dupa gust


Mod de preparare:

Cureti de coaja vanata si o tai rodele de cel mult 1cm grosime. Sarezi rondelele si le lasi pentru 30 de minute intr-un bol, sa se scurga sucul amar din vinata.

Intr-un alt bol amesteci usturoiul foarte bine maruntit (usturoiul este optional, daca nu-l suporti nu-l folosi) cu ulei si foarte putina apa. Rondelele de vanata le treci prin aceasta compozitie si-le pui pe gratar/grill pana se rumenesc.

La final, optional, razi branza proaspata peste vanata si presari putin marar si piper.

Este o mancare foarte usoara pe care o servesti ca atare sau alaturi de friptura si mujdei. 

Sa ai o masa delicioasa!







Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.