Dovleac la gratar


Ai nevoie de: 
(pentru 2 portii)

2 bucati de dovleac
2-3 linguri ulei de masline
1 catel usturoi
condimente (sare, piper, marar verde) dupa gust






Mod de preparare:

Cureti de coaja dovleacul si il tai rodele de cel mult 1cm grosime. Nu este nevoie sa lasi dovleacul sa se scurga de apa.

Intr-un bol amesteci usturoiul foarte bine maruntit (usturoiul este optional, daca nu-l suporti nu-l folosi) cu ulei si foarte putina sare. Rondelele de dovleac le treci prin aceasta compozitie si le pui pe gratar/grill pana se rumenesc pe ambele parti.

Optional, razi branza proaspata peste dovleac si presari putin marar si piper.

Este o mancare foarte usoara pe care o servesti ca atare sau alaturi de friptura si mujdei. 

Sa ai o masa delicioasa!







Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.