Cartofi la gratar


Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)

4-5 cartofi mijlocii
2-3 linguri ulei de masline
200g branza telemea
1 catel usturoi
1-2 linguri apa plata
condimente (sare, piper, marar verde) dupa gust
 




Mod de preparare:

Cureti cartofii de coaja si ii tai rodele de cel mult 1 cm grosime. Intr-un bol amesteci usturoiul foarte bine maruntit (usturoiul este optional, daca nu-l suporti nu-l folosi) cu uleiul, apa si foarte putina sare.

Rondelele de cartofi le treci prin aceasta compozitie si le pui pe gratar/grill pana se rumenesc si intra usor furculita in ei.

La final, razi branza proaspata peste cartofi si presari putin marar si piper.

Este o mancare foarte usoara pe care o servesti ca atare, alaturi de salata sau peste. 

Sa ai o masa delicioasa!






Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.