• Mancaruri cu curcan
Mod de preparare:
Carne taiata cuburi o pui sa fiarba, cu capacul pus, impreuna cu sare, foaie de dafin si boabe de ienibahar. Apa din oala sa fie cu doua degete peste nivelul carnii.
Cand incepe carnea sa fiarba dai focul mic si culegi spuma de cate ori este nevoie. Pe parcursul fierberii, daca apa scade prea mult, mai completezi cu apa calda.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Ai nevoie de:
(pentru 4 portii)
500g carne de curcan
5 cepe rosii
3-4 linguri de ulei
150g masline
150ml suc de rosii
condimente (sare, piper, foaie de dafin, ienibahar)
(pentru 4 portii)
500g carne de curcan
5 cepe rosii
3-4 linguri de ulei
150g masline
150ml suc de rosii
condimente (sare, piper, foaie de dafin, ienibahar)
Mod de preparare:
Carne taiata cuburi o pui sa fiarba, cu capacul pus, impreuna cu sare, foaie de dafin si boabe de ienibahar. Apa din oala sa fie cu doua degete peste nivelul carnii.
Cand incepe carnea sa fiarba dai focul mic si culegi spuma de cate ori este nevoie. Pe parcursul fierberii, daca apa scade prea mult, mai completezi cu apa calda.
Daca vrei la final ca sosul mancarii sa fie mai gelatinos, iti sugerez sa pui la fiert si un os de curcan.
Ceapa o tai pestisor si o adaugi in oala cand carnea este aproape fiarta. Torni si sucul de rosii. Sosul lasi sa scada cat doresti de mult.
Cand carnea este fiarta si ceapa s-a inmuiat adaugi masline si mai lasi mancarea pe foc pana da un clocot. Optional, poti sa crestezi maslinele, pentru mai multa aroma in mancare.
Servesti mancarea rece de curcan ca atare sau alaturi de orez, paste sau cartofi.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu