• Mancaruri cu curcan
Ai nevoie de:
(pentru 4-5 portii)
5 dovlecei medii
300g carne tocata de curcan
150g orez cu bobul lung
300ml suc de rosii
1 ou
1 ceapa medie
3 linguri ulei
condimente (sare, piper, patrunjel verde)
Mod de preparare:
Dovleceii ii speli, indepartezi usor capetele, apoi ii tai in doua sau in trei in functie de lungimea lor.
Amesteci 200ml apa plata cu restul de suc de rosii, condimentezi usor lichidul si-l torni in oala cu dovleceii umpluti. Apa sa ajunga aproape de jumatatea dovleceilor.
Sa ai o masa delicioasa!

(pentru 4-5 portii)
5 dovlecei medii
300g carne tocata de curcan
150g orez cu bobul lung
300ml suc de rosii
1 ou
1 ceapa medie
3 linguri ulei
condimente (sare, piper, patrunjel verde)

Dovleceii ii speli, indepartezi usor capetele, apoi ii tai in doua sau in trei in functie de lungimea lor.
Fiecare bucata o scobesti in interior cu o lingurita astfel incat sa ramana putin miez pe margini si fund.
Cu miezul de dovlecel poti sa faci o mancare delicioasa cu vitel in sos de usturoi.
Cu miezul de dovlecel poti sa faci o mancare delicioasa cu vitel in sos de usturoi.
Intr-un bol amesteci carnea tocata, orezul clatit in prealabil, ceapa tocata marunt, oul, uleiul si 150ml suc de rosii. Omogenizezi bine compozitia formata si o condimentezi dupa gust.
Cu aceasta pasta umpli dovleceii si ii asezi pe verticala intr-o oala (cratita) joasa si larga.

Fierbi mancarea la foc potrivit spre mic, cu capacul pus, pentru 30-40 de minute.
Servesti dovleceii calzi alaturi de smantana.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu