Pasta de leurda cu branza

Sosuri
  

Ai nevoie de:
(pentru o portie) 

1 legatura leurda
2 linguri de ulei de masline
50g telemea de bivolita
1 lingura seminte de floarea soarelui
1 lingurita iaurt gras
condimente (sare, piper, patrunjel si menta proaspata)



Mod de preparare:

Alegi frunzele de leurda si le treci printr-un jet de apa rece fiecare frunza in parte.

Semintele de floarea soarelui le poti inlocui cu muguri de brad sau caju, iar telemeaua de bivolita cu parmezan.

Toate ingredientele le pui intr-un blender si le mixezi, pana cand pasta devine cremoasa.

Acest sos poti sa-l pastrezi la frigider intr-un borcan, pentru 2-3 zile.

Servesti sosul in salate, sandwich, alaturi de paste sau cartofi, ori ca atare pe paine prajita.

Sa ai o masa delicioasa!

 





Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.