Stufat de vitel

Mancaruri cu vita


Ai nevoie de: 
(pentru 2 portii)

500g carne de vitel
10 fire ceapa verde
10 fire usturoi verde
150ml suc de rosii
condimente (sare, piper, foi de dafin, patrunjel verde) dupa gust



Mod de preparare:

Carnea o tai bucati mai mari si o pui la fiert cu foi de dafin. Apa din oala sa fie doar putin peste nivelul carnii.

Spumezi carnea si o lasi sa fiarba sub capac la foc mic. Pe parcursul fierberii, daca este nevoie, mai adaugi putina apa calda.

Cand carnea este aproape fiarta (intra furculita in ea), adaugi ceapa si usturoiul verde, taiate in bucati mari de 3-4 cm, precum si sucul de rosii.

Dupa 2-3 minute condimentezi mancarea, o mai lasi sa dea un clocot si inchizi focul.

Servesti mancarea ca atare sau alaturi de orez.

Sa ai o masa delicioasa!







Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.