• Muraturi si Conserve
Categorii: Retete simple, Retete de post, Retete vegetariene, Retete raw vegane, Retete cu legume, Retete dietetice, Retete ieftine
Ai nevoie de:
(pentru un borcan de 330g)
3 cepe rosii mari
5 catei de usturoi
50ml ulei de masline
3-4 linguri otet balsamic
frunze de rozmarin
sare dupa gust
Mod de preparare:
Sarezi usor ceapa, ca sa dea drumul la apa, si o pui in borcan, punand printre feliile de ceapa, bucati de usturoi si rozmarin.
Intr-un bol amesteci uleiul de masline si otetul balsamic, pe care il torni peste ceapa din borcan. Rotesti putin borcanul si-l scuturi ca sa fii sigura ca tot lichidul a patruns ceapa. Dupa care, pui capacul si pastrezi borcanul la frigider cel putin o ora.
Ceapa marinata o poti folosi la tot felul de salate si sosuri. Dupa ce ai desfacut borcanul, il pastrezi la frigider si-l consumi intr-o saptamana.
Sa ai o masa delicioasa!
(pentru un borcan de 330g)
3 cepe rosii mari
5 catei de usturoi
50ml ulei de masline
3-4 linguri otet balsamic
frunze de rozmarin
sare dupa gust
Mod de preparare:
Ceapa o cureti si o tai pestisor. Usturoiul il cureti de coaja si il strivesti (nu-l toci marunt si nici nu-l feliezi). Frunzele proaspete de rozmarin le maruntesti.
Sarezi usor ceapa, ca sa dea drumul la apa, si o pui in borcan, punand printre feliile de ceapa, bucati de usturoi si rozmarin.
Intr-un bol amesteci uleiul de masline si otetul balsamic, pe care il torni peste ceapa din borcan. Rotesti putin borcanul si-l scuturi ca sa fii sigura ca tot lichidul a patruns ceapa. Dupa care, pui capacul si pastrezi borcanul la frigider cel putin o ora.
Ceapa marinata o poti folosi la tot felul de salate si sosuri. Dupa ce ai desfacut borcanul, il pastrezi la frigider si-l consumi intr-o saptamana.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu