Spaghetti cu carne de curcan

Paste


Ai nevoie de:
(pentru 2 portii) 

250g paste
250g carne de curcan
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
2 linguri de ulei
2 linguri sos de soia
1 feliuta ghimbir
condimente (sare, piper, patrunjel verde) dupa gust


Mod de preparare:

Intr-o oala larga pui la fiert apa cu sare si o lingura de ulei. Sarea si uleiul nu vor permite pastelor sa se lipeasca de oala si nici intre ele.

Cand incepe sa clocoteasca apa pui spaghetele cat mai rasfirate, ca un evantai si le lasi sa fiarba dupa indicatiile de pe ambalajul pastelor.

In acest timp prepari sosul cu carne. Tai ceapa pestisor si feliezi usutroiul. Le pui sa se innabuse intr-o tigaie cu o lingura de ulei si putina apa.

Adaugi carnea taiata fasii (eu am folosit carnea de la ciorba de curcan), sosul de soia, ghimbirul dat pe razatoare si condimentele.
Lasi tigaia la foc potrivit pentru cateva minute si mai amesteci din cand in cand.

Cand pastele sunt fierte le scurgi si le treci rapid printr-un jet de apa rece, le scurgi din nou si le pui peste sosul de curcan.

Servesti pastele calde. Dupa preferinta, poti sa razi putin cascaval deasupra lor.

Sa ai o masa delicioasa!

 







Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.