Snitel de pui

Mancaruri cu pui


Ai nevoie de:
(pentru 4 bucati) 

1 piept de pui dezosat
2 oua
1 lingura faina alba
2 catei de usturoi
ulei pentru prajit
condimente (sare, piper, patrunjel si marar verde) dupa gust


Mod de preparare:
 
Pieptul de pui il tai felii, apoi fiecare felie o bati usor ca sa se mai fragezeasca. Daca bati prea tare carnea, ea se va rupe.

Intr-un bol bati spuma ouale, adaugi faina si amesteci bine pana se sparg toate cocoloasele si aluatul este omogen. Adaugi sarea, piperul, patrunjelul si mararul verde foarte marunt taiate si catei de usturoi foarte bine pasati.

Amesteci toate ingredientele si pui carnea de pui in aluatul format. Lasi carnea pentru 20-30 de minute, ca sa ia din arome.

Daca a iesit prea putin aluat, poti sa-l mai lungesti adaugand 1-2 linguri de lapte si putina faina.

Dupa acest timp, prajesti snitelele in ulei incins, la foc potrivit, pentru 3-4 minute pe fiecare parte.

Scoti snitelele rumenite pe un servet de bucatarie ca sa se absoarba surplusul din ulei.

Servesti snitelele alaturi de salata sau de garnitura preferata.

Sa ai o masa delicioasa!








Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.