• Ciorbe si Supe
Categorii: Retete cu cartofi, Retete cu porc, Retete cu legume
Ai nevoie de:
(pentru 6 portii)
500g costita cruda de porc
4 cartofi
2-3 morcovi
1 ceapa mare
1 patrunjel
1 ardei si/sau gogosar
4l apa
150 g de bulion sau 1-2 rosii proaspete
1/3 lamaie sau 150ml bors de putina
condimente ( sare, piper, patrunjel verde )
Mod de preparare:
Sa ai o masa delicioasa!
(pentru 6 portii)
500g costita cruda de porc
4 cartofi
2-3 morcovi
1 ceapa mare
1 patrunjel
1 ardei si/sau gogosar
4l apa
150 g de bulion sau 1-2 rosii proaspete
1/3 lamaie sau 150ml bors de putina
condimente ( sare, piper, patrunjel verde )
Mod de preparare:
Costita o pui la fiert in apa cu putina sare. Culegi spuma daca este nevoie. Fierbi carnea la foc mic. Cand este aproape fiarta adaugi legumele taiate cubulete, inclusiv cartofii. Morcovul este bun si dat pe razatoare.
Dupa ce carnea a fiert impreuna cu toate legumele, pui bulionul, condimentele (sare, piper, putin marar uscat) si acresti cu zeama de lamaie sau cu bors de putina (dupa preferinta). Mai lasi ciorba sa dea un clocot.
La final, presari peste ciorba patrunjel verde.
Servesti ciorba calda cu ardei iute.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu