Salata verde de primavara

Salate


Ai nevoie de: 
(pentru 2 portii)

1 capatana salata
2-3 fire ceapa verde
4-5 bucati ridichi rosii
2 linguri ulei de nuca
1/3 lingurita seminte de in

1 lingura nuca macinata
2 linguri zeama de lamaie
condimente (sare, piper) dupa gust



Mod de preparare:
 
Capatana de salata o desfaci de fiecare frunza, pe care o treci printr-un jet de apa rece.

Lasi frunzele de salata la scurs si apoi o rupi cu mana cat de marunt doresti. Poti sa folosesti mai multe tipuri de salata.

Ceapa o cureti, o speli si o toci marunt. Ridichiile le speli, le tai varfurile si le feliezi.

Pui toate ingredientele intr-un bol, condimentezi salata si o amesteci usor. Optional, poti sa adaugi patrunjel verde tocat.

Servesti salata alaturi de branzeturi, omleta, friptura, cartofi sau orez.

Sa ai o masa delicioasa!








Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.