Salata de cartofi cu ton

Salate


Ai nevoie de: 
(pentru 2 portii) 

5-6 cartofi mici
1 conserva de ton in ulei (80g)
2 fire ceapa verde
seminte de in
condimente (sare, piper, patrunjel si marar verde) dupa gust





Mod de preparare:
 
Cartofii ii speli bine si ii pui la fiert cu tot cu coaja, intr-o oala in care pui apa doar cat sa acopere cartofii. Fierberea o faci fara capac si la foc mic.

Dupa ce s-au fiert cartofii (cand intra usor furculita in ei, aproximativ in 20 minute), ii scurgi de apa si ii lasi sa se raceasca putin. Apoi ii cureti de coaja si ii tai in cuburi.

Ceapa, patrunjelul si mararul le toci marunt. Toate ingredientele le pui intr-un bol si le amesteci usor. Nu mai este nevoie sa pui ulei in salata, deoarece tonul are suficient ulei.

Condimentezi salata si presari semintele de in.

Dupa preferinta, poti sa servesti salata de cartofi impreuna cu branza de capra. 

Sa ai o masa delicioasa!










Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.