Paste Fusilli cu sos bolognese

Paste


Ai nevoie de:  
(pentru 2 portii)

300g paste Fusilli
1 lingura ulei
sare
sos bolognese
 




Mod de preparare:
 
Intr-o oala larga pui la fiert apa cu sare si o lingura de ulei. Sarea si uleiul nu vor permite pastelor sa se lipeasca de oala si nici intre ele. Cand incepe sa clocoteasca apa pui pastele cat mai rasfirate si le lasi sa fiarba dupa indicatiile de pe ambalajul lor.

Sosul bolognese sau ragu alla bolognese il prepari dupa aceasta reteta.

De obicei, acest sos este servit impreuna cu spaghetti sau tagliatelle. Insa, daca pe moment nu le ai in casa, poti sa-l combini si cu alte tipuri de paste, asa cum am facut si eu.
Cantitatea de sos pe care o folosesti variaza dupa preferinta.

Cand pastele sunt fierte le scurgi si le treci rapid printr-un jet de apa rece (in felul asta elimini glutenul si nu mai ai probleme cu cresterea glicemiei), le scurgi din nou si le pui in farfurii.

Peste paste pui sosul bolognese si ornezi totul cu busuioc sau patrunjel verde.

Servesti pastele calde. 

Sa ai o masa delicioasa!







Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.