Pulpe de pui in vin alb


Iti propun o reteta delicioasa si rafinata, pe care o poti pregati si celor mai pretentiosi prieteni sau invitati.

Ai nevoie de:
 (pentru 2 portii)

4 pulpe de pui dezosate
100 ml vin alb demisec sau sec
400ml apa plata
1 ceapa mare alba
1-2 catei de usturoi
2-3 linguri ulei
condimente (sare, boabe de piper, foi de dafin, cimbru) dupa gust
 

Mod de preparare:

Cureti ceapa si o tai pestisor, iar usturoiul il feliezi. Apoi le pui intr-o cratita impreuna cu uleiul, vinul si 100ml apa la foc mic.

Lasi sa fiarba pentru 1 minut si adaugi restul de apa, condimentele si pulpele de pui.

Dupa preferinta poti sa maruntesti carnea de pui si sa indepartezi pielea.

Fierbi totul la foc mic, sub capac, pentru aproximativ 45 minute.

Cand carnea este fiarta, dupa preferinta, mai adaugi putina verdeata.

Acest preparat delicios poti sa-l servesti alaturi de paste, cartofi natur sau mamaliga calda.

Sa ai o masa delicioasa!







Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.