• Aperitive
Categorii: Retete cu ciuperci, Retete cu oua, Retete simple, Retete rapide, Retete ieftine
Ai nevoie de:
(pentru 2 portii)
3 oua
5 ciuperci albe
1/2 ardei rosu
2 linguri lapte
1 lingura ulei de masline
condimente (sare, piper, un fir de patrunjel verde) dupa gust
Mod de preparare:

In acest timp bati bine ouale, adaugi laptele (laptele face omleta mai pufoasa), condimentele, amesteci bine si torni compozitia in tigaie, avand grija sa acoperi toate ciupercile si toti ardeii.
Fara sa amesteci in tigaie si cu capacul pus, mai lasi omleta 3-4 minute la foc, pana se incheaga oul. Daca nu pui capac la tigaie trebuie sa intorci omleta si pe cealalta parte sa se prajeasca.
Fara sa amesteci in tigaie si cu capacul pus, mai lasi omleta 3-4 minute la foc, pana se incheaga oul. Daca nu pui capac la tigaie trebuie sa intorci omleta si pe cealalta parte sa se prajeasca.
Omleta o servesti calda cu salata verde sau cu salata de sfecla rosie cu hrean.
Sa ai o masa delicioasa!
Free Blog Counter
2 comentarii:
A iesit excelenta, multumesc frumos pentru reteta!
Va multumesc!
Trimiteți un comentariu