Salata de fasole uscata


O salata foarte fresh si hranitoare!

Ai nevoie de :
(pentru 2-3 portii)

300 g fasole alba uscata
1 morcov
1 patrunjel
1 ceapa rosie de apa sau 1-2 fire de ceapa verde
2-3 linguri ulei
1 lingura zeama de lamaie
condimente (sare, piper, patrunjel verde) dupa gust


Mod de preparare:

Lasi fasolea la umflat in apa calduta, de preferat o noapte.

Inainte de a pune la fiert fasolea o mai clatesti o data si schimbi apa. Pana la fierberea completa este bine sa-i schimbi apa de 1-2 ori si sa culegi spuma.
Nu uita ca apa schimbata trebuie sa fie fierbinte, nu rece.

Peste fasolea strecurata si racita adaugi legumele taiate marunt si/sau date pe razatoare, condimentele, uleiul si optional 1 lingura de zeama de lamaie.

Daca iti place, adaugi si piept de pui taiat cubulete sau sunca.

La final dai culoare salatei cu putin patrunjel verde.

Sa ai o masa delicioasa! 




Free Blog Counter

Niciun comentariu:

IUBESTE-MA

Copyright © Iulia Ciornei
Toate drepturile rezervate.